Ondernemen is niet eenvoudig, zeker niet in tijden van een pandemie. Ben jij een ondernemer die net uit de startblokken is geschoten? Heb jij grootse plannen om een bedrijf op poten te zetten? Heb je weinig financiële middelen ter beschikking, maar wil je toch je bedrijf visueel in de kijker zetten? Ook met een klein budget kan je rekenen op de expertise van Grafoman.

GRAFOMAN STAAT VOOR JE KLAAR!

Om onze stagiaire grafisch ontwerp (studente Grafische en Digitale Media aan de Arteveldehogeschool) een boeiende stage te kunnen bieden, zijn we op zoek naar een beginnende onderneming die werk wil maken van z’n visuele uitstraling. Denk: logo, huisstijl, website, visuals voor sociale media … Kortom, wij zetten onze stagiaire voor je aan het werk, onder het toeziend oog van onze art director. Zo kan jij genieten van onze professionele aanpak voor een zacht prijsje!

Wat mag je verwachten? Een gemotiveerde stagiaire die volledig toegewijd is aan jouw project, opvolging en bijsturing door professionals, een mooie branding die je onderneming zal doen stralen én maar liefst 50% korting op de totaalprijs van deze opdracht. Mooi meegenomen, niet?

Wil jij ook een vliegende start nemen? Heb je goesting om met ons samen te werken? Stuur ons een gemotiveerde voorstelling van je (toekomstige) onderneming. Vermeld daarbij ook zeker wat je graag allemaal gerealiseerd had gezien. Wie weet zitten we binnenkort rond de tafel om jouw onderneming een visuele boost te geven! Heb je nog bijkomende vragen? Geef ons een seintje, we geven je met plezier meer info over deze leuke actie.

DE VOORWAARDEN:
Je bent een startend ondernemer
Je stuurt een gemotiveerde voorstelling van je onderneming door ten laatste op 7 april
De onderneming (slechts 1) die we uitkiezen, wordt verwittigd op 8 april
Je maakt je vrij voor een intakegesprek op maandag 12 april om 13u30
Alles moet kunnen afgerond worden voor vrijdag 18 juni (einde stage),
een vlotte opvolging en tijdig feedback geven is dus een must!