Offerte

Grafoman, jouw communicatiebureau te Ronse.

Opgericht in 2005,  Grafoman Ronse evolueerde al snel van een grafisch ontwerpbureau met een eenvoudige printer naar een volwaardig communicatiehuis met aandacht voor grafisch ontwerp, webdesign en online marketing. De synergie tussen het team van jonge en ervaren wolven en hun verschillende vaardigheden is het geheim van onze succesformule. Met een gedreven inzet op het digitale luik en een stevige focus op het ontwerp, houdt Grafoman Ronse steeds de vinger aan de pols van de laatste ontwikkelingen in de sector van bedrijfscommunicatie.

contact

COMMUNICATIEBUREAU GRAFOMAN - TEAM

Jouw visie
onze expertise, één doel

Communicatiebureau Grafoman in Ronse omarmt al jouw communicatiebehoeften, van naamcreatie tot uitgekiende online marketingstrategieën. We ontwerpen niet alleen logo’s, visitekaartjes en bedrijfsbrochures, maar ook websites, webshops en beheren jouw sociale media, en nog veel meer. Ons doel gaat verder dan enkel het verbeteren van de uitstraling van jouw bedrijf of organisatie; we streven naar een verhoogde rentabiliteit van je marketinginvesteringen en besparen je kostbare tijd. Hierdoor kun jij je volledig richten op wat voor jou belangrijk is: het runnen van je bedrijf.

 

contact

 

Een straf team

COMMUNICATIEBUREAU GRAFOMAN WILLY

Willy De Praeter

Zaakvoerder & graphic designer

Willy is de man van de verhalen. Met woorden en met beelden. Als zaakvoerder heeft hij er dan ook een heleboel op zak zitten. Toch doe je hem nog het meeste plezier met een goede fles wijn en een streepje klassieke muziek.

COMMUNICATIEBUREAU GRAFOMAN - NATHALIA

Nathalia Tsala

Zaakvoerder & project manager

Als een echte durver en eeuwige student bezit Nathalia een stevige dosis nieuwsgierigheid. Ze houdt van nieuwe uitdagingen en zit dus niet graag stil. Behalve wanneer ze in opperste concentratie met papieren of cijfers bezig is.

COMMUNICATIEBUREAU GRAFOMAN GILLES

Gilles Van Biervliet

Web developer

Hij bouwt niet alleen krachtige websites, maar is in zijn vrije tijd ook een echte doe-het-zelver. Na het werk kan je hem vinden bij de Koninklijke Basket van Avelgem. Wanneer hij een momentje rust vindt, geniet hij graag van een gezellige filmavond met zijn vriendin. Je kan Gilles ook regelmatig achter de camera vinden.

Bij Grafoman Ronse krijg je niet zomaar een logo-ontwerp, een website of een social media post. Je rekent op een dynamisch en creatief team voor jouw communicatie. Onze medewerkers bundelen hun expertises tot alle details van jouw project kloppen. Voor een resultaat dat gezien mag worden. Kom jij ons team versterken?

 

jobs

COMMUNICATIEBUREAU GRAFOMAN JESSICA

Jessica Coussement

Art director & graphic designer

Jessica is een zeer zorgzame dame, die ook let op het welzijn van haar collega’s. Naast ravotten met dochterlief Aline, is haar ultieme ontspanning experimenteren in Photoshop. Laat die uitdagingen maar komen!

COMMUNICATIEBUREAU GRAFOMAN ANOUK

Anouk Dierick

Graphic designer

Als grafisch vormgever zet Anouk de wensen van onze klanten om in aantrekkelijke ontwerpen. Ze omschrijft zich als een heuse dierenliefhebber die graag een nieuwe uitdaging aangaat. Wanneer ze niet aan het ontwerpen is, vind je haar wellicht in de Chiro of bij vrienden. Daarnaast is ze ook altijd te vinden voor een gezellige filmavond, met bijhorende snacks natuurlijk!

COMMUNICATIEBUREAU GRAFOMAN - SIMON

Simon Martens

Web developer

Simon is de nuchtere doe-het-zelver aan wie je alles mag vragen. Als een verwoed rallyfan mag het al eens wat sneller gaan, zeker online. Tot rust komen doet hij tijdens een wandeling of in de tuin.