Offerte

Sterk in webdesign

WEBDESIGN

Webdesign

Bij Grafoman is elke website uniek. En een uniek webdesign ontwikkelen is een kunst die je beter aan experts kunt overlaten, aangezien technische finesse een vak apart is. Moderne webdesignvereisten omvatten responsieve lay-outs voor verschillende apparaten, gebruiksvriendelijke navigatie, toegankelijkheid, visuele aantrekkelijkheid, mobiele vriendelijkheid, duidelijke CTA’s, interactieve elementen en sociale media-integratie.

Onze benadering richt zich op functionaliteit, prestaties en een verbeterde gebruikerservaring. Onze originele ontwerpen zijn gericht op gebruiksvriendelijkheid en professionaliteit, wat resulteert in een optimaal eindresultaat tegen een eerlijke prijs.

COMMUNICATIEBUREAU GRAFOMAN - GRAPHIC DESIGN
COMMUNICATIEBUREAU GRAFOMAN JESSICA

Ons Webdesign Proces in Stappen

Kennismaking en Doelstellingen: We beginnen met een grondige bespreking om jouw doelen, wensen en visie te begrijpen. Hierbij bepalen we het doel van de website en welke functionaliteiten en ontwerpelementen belangrijk zijn.

Strategie en Planning: Op basis van de verzamelde informatie stellen we een strategie en plan op. Dit omvat de structuur van de site, pagina-indeling, navigatie en technische vereisten.

Inhoud en Contentcreatie: We werken samen om boeiende en relevante inhoud voor de website te creëren, inclusief teksten, afbeeldingen en video’s die de kern van jouw boodschap weerspiegelen.

Ontwerp en Concept: Ons creatieve team begint met het ontwerpen van een concept. We zorgen voor een aantrekkelijk visueel ontwerp dat past bij jouw merk en doelgroep.

Ontwikkeling: Na jouw goedkeuring van het ontwerp, gaan onze ontwikkelaars aan de slag. Ze creëren de technische structuur, voegen functionaliteiten toe en zorgen ervoor dat alles soepel werkt.

 

COMMUNICATIEBUREAU GRAFOMAN SIMON
COMMUNICATIEBUREAU GRAFOMAN GILLES

Responsief Ontwerp: We optimaliseren de website voor verschillende schermformaten, van desktops tot mobiele apparaten, om een consistente ervaring te bieden.

Testen en Debuggen: We testen de website grondig op verschillende browsers, apparaten en resoluties om eventuele bugs op te sporen en op te lossen.

Lancering: Zodra alles getest en geoptimaliseerd is, gaan we live. We zorgen voor een vlotte overgang en monitoren de prestaties.

Opleiding en Ondersteuning: We bieden training zodat je de website zelf kunt beheren. Ook staan we klaar voor ondersteuning en eventuele updates.

Evaluatie en Optimalisatie: We analyseren het gebruik en prestaties van de website en doen indien nodig aanpassingen om de resultaten te verbeteren.

Met onze expertise en jouw input streven we naar een succesvolle, functionele en visueel aantrekkelijke website die jouw doelen bereikt, de gebruikerservaring verbetert en de juiste boodschap overbrengt met kwalitatieve content.

Enkele recente projecten

Herman Interieur

Uw partner voor maatschrijnwerk - Ronse

Garage Cnockaert

Op zoek naar een nieuwe Kia? - Oudenaarde

Wat denk je? Samenwerken?

contact