Offerte

Sterk in logo & huisstijl

Een goed doordacht logo en een doeltreffende huisstijl zijn van cruciaal belang voor hoe jouw merk of bedrijf wordt waargenomen. Gewapend met jouw input en wensen gaan onze experten aan de slag.

Onze ontwerpen zijn het resultaat van de nodige creativiteit, de kracht van eenvoud, de gepaste typografie en het juiste kleurgebruik. We ontwerpen een huisstijl en een identiteit die aansluiten bij jouw corporate branding.

naamontwikkeling brainstorm

Naamcreatie

Een krachtig merk begint met een sterke en onvergetelijke naam die direct duidelijk maakt waar jouw merk voor staat. Heb je moeite met inspiratie of twijfel je over je keuze? Grafoman staat klaar om je te helpen bij het creëren van een pakkende merknaam die de missie en visie van je bedrijf weerspiegelt. Deze naam zal zich ook uitstekend lenen voor de creatie van een aansprekend logo.

 

logo

Logodesign

Je logo is een belangrijk en bepalend element in je huisstijl. Het is een herkenningspunt voor je klanten, maar ook het vertrekpunt voor alle andere grafische ontwerpen. Op basis van jouw input ontwikkelen we verschillende versies en ideeën, tot het helemaal goed zit.

 

Huisstijl

Wat houdt een huisstijl in?

Een huisstijl omvat de visuele presentatie waarmee een bedrijf of organisatie zich naar buiten toe presenteert.

Hierbij spelen elementen zoals het logo, kleurenpalet, lettertypen en andere visuele kenmerken een cruciale rol. Deze elementen worden consequent toegepast op alle vormen van bedrijfscommunicatie, waaronder visitekaartjes, briefhoofden, belettering van bedrijfswagens, e-mailhandtekeningen, websites, webshops, publiciteit en social media kanalen.

Hoe gaan we te werk?

Het ontwerpen van je huisstijl is precisiewerk waarvoor we goed naar jouw do’s en dont’s luisteren. We werken het concept, van lettertype tot en met fotografiestijl, uit tot het eindresultaat klopt. Bovendien verzorgen wij ook het drukwerk! Want ook het juiste papier en de druktechniek voor je huisstijl zijn belangrijk voor jouw look-and-feel.

Hebben we jou al kunnen overtuigen?

 

laten we samenwerken

Enkele recente projecten

Close the loop by Utexbel

Een internationale conferentie over circulaire bedrijfskleding - Ronse

DDS Tuinarchitectuur

Jouw ideale tuinpartner - Brakel

Wat denk je? Samenwerken?

contact