Offerte

Sterk in social media

Het beslissingsproces van de klant is de laatste jaren enorm veranderd. Potentiële klanten kunnen op elk moment van de dag informatie opzoeken. De online aanwezigheid van jouw bedrijf is dus van cruciaal belang. Potentiële klanten beslissen of ze met jou willen samenwerken op basis van jouw online aanwezigheid. Je website en webshop maar ook jouw social media kanalen zijn dus heel belangrijk. Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube, Pinterest,… als bedrijf is de keuze aan social media kanalen eindeloos. Daarom helpen onze experts jou graag om de juiste keuze te maken. Onze missie? Jouw bedrijf laten scoren op social media!

website maken diensten communicatiebureau marketingbureau grafoman

De kracht van social media

In het begin werd social media enkel gebruikt om contact te houden met vrienden en familie. De populariteit van deze sociale netwerken werd al snel opgemerkt door de bedrijfswereld. Vandaag zijn de mogelijkheden eindeloos en staan bedrijven voor een enorme uitdaging. De keuze van het gepaste kanaal is noodzakelijk om jouw doelgroep met de gepaste boodschap te bereiken.

Als oude rotten in het vak bepalen onze marketeers welke kanalen er voor jouw bedrijf het meest geschikt zijn en met welke content je jouw doelpubliek het best benadert.

social media plan

Onze aanpak

Alles begint met een goed gesprek. Samen met jou bespreken wij wat jouw voornaamste doelstellingen zijn. Dankzij enkele gerichte vragen weet onze marketeer in no time een pasklaar voorstel uit zijn mouw te schudden. Een lekker kopje koffie en een gezellige babbel later zijn we helemaal klaar om jou een eerste voorstel aan te leveren.

Na wat marktonderzoek weten onze experts exact waar en wanneer jouw doelpubliek actief is. Ze gaan voor je aan de slag en zetten je bedrijfspagina’s op punt zodat jouw social media profielen helemaal klaar zijn voor gebruik.

Tijd voor het uitwerken van de content. Onze marketeers en designers doen beroep op hun creative skills en zorgen voor pakkende teksten en visuals. Dankzij onze sterke grafische kennis, krijgt jouw social media de aandacht die ze verdient!

Na jouw goedkeuring is het tijd om het plan te lanceren. Het online plaatsen is dé belangrijkste schakel in het plan. Om ervoor te zorgen dat jouw plan slaagt, stemmen we de berichten af op jouw doelgroep en voegen we een linkje toe naar je website.

Meten is weten, na het plan is het tijd voor een evaluatiegesprek. We overlopen samen met jou de behaalde resultaten zodat we toekomstige campagnes kunnen bijsturen.

 

Wil je nog meer weten?

Bekijk onze uitgebreide werkwijze