Offerte

Sterk in webanalyse en weboptimalisatie

Wil je weten wie er op jouw website terecht komt? Als bedrijf is het handig om te weten welke personen naar jouw website surfen. Samen met jou kunnen onze experts nagaan waar, wanneer, hoelang én wie jouw site bezoekt. Bovendien optimaliseren én analyseren we jouw pagina’s om zo nóg meer verkoop te genereren.

 

ontvang nu jouw persoonlijke offerte

WEBANALYSE

De kracht van webanalyse een -optimalisatie

Een beeld krijgen van hoe jouw website scoort bij jouw doelgroep doe je aan de hand van een webanalyse. Samen met jou onderzoeken we hoe gebruiksvriendelijk jouw site is, op wat de bezoekers het meeste klikken, hoelang ze op bepaalde pagina’s zitten én wie je de bezoekers zijn. Allemaal belangrijke informatie die je als bedrijf niet over het hoofd mag zien. Onze marketeers en web developers geven je vervolgens tips en advies over hoe jouw website geoptimaliseerd kan worden.

WEBANALSYSE WIE BEZOEKT MIJN SITE

Wie bezoekt eigenlijk mijn website?

Jammer genoeg kunnen we door de GDPR-wetgeving de exacte identiteit van de bezoeker niet achterhalen. Máár we kunnen wel de demografische gegevens van jouw doelgroep nagaan. Waar bevinden ze zich? Hoe oud zijn ze? Zijn de bezoekers voornamelijk mannen of eerder vrouwen?…. Allemaal vragen die nuttig kunnen zijn om campagnes de wereld in te sturen.

Voel jij het al kriebelen om samen met ons jouw digitale strategie uit te schrijven? Twijfel niet te lang!

Offerte Social Media Plan
Akkoord privacybeleid
Nieuwsbrief