Offerte

Sterk in online advertenties

Ondernemers hebben tal van mogelijkheden om (potentiële) klanten naar hun website te lokken. Naast de geprinte flyers en reclame in de krant, kunnen bedrijven ook kiezen voor online advertenties. Een online marketingcampagne biedt heel wat voordelen tegenover klassieke geprinte advertenties en is tegenwoordig onmisbaar. Je hebt waarschijnlijk al gehoord over SEA en Social Media Advertenties. Maar wat zijn ze precies? Onze marketeers weten alvast wat zij kunnen betekenen voor jouw bedrijf.

 

ontvang nu jouw persoonlijke offerte

ONLINE ADVERTENTIES

De kracht van online advertenties

Reclame is met onze leven verbonden. De gemiddelde Belg ziet elke dag meer dan duizend advertenties per dag. Deze zijn door de komst van het internet drastisch veranderd. Waar advertenties vroeger de massa aanspraken, zijn ze vandaag veel gerichter, persoonlijker én… goedkoper. Je (potentiële) klanten zijn het belangrijkste aspect van je bedrijf. Om met hen online in contact te komen, is het opzetten van sterke online advertenties van essentieel belang.  Onze marketeers zetten campagnes op die enkel jouw gewenste doelgroep bereiken. Bovendien komen jouw mogelijke klanten onmiddellijk op jouw website / shop terecht. Ben jij al overtuigd van de kracht van online campagnes?

GOOGLE ONLINE ADVERTENTIES

Het verschil tussen SEA en Social Media Advertising

Elke dag zien we advertenties op Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube, Google…. Als bedrijf heb je vandaag de dag ontzettend veel keuze om te adverteren. Online advertenties kunnen we opdelen in twee grote groepen. Adverteren op Google (SEA) en adverteren op sociale media. Beide hebben hun eigen voor- én nadelen maar met welk kanaal realiseer je jouw doelstellingen?

SEA en het optimaliseren van jouw website (SEO) gaan hand in hand. Optimalisatie van jouw site is en blijft belangrijk maar het is altijd handig om nóg beter te scoren in de zoekresultaten doormiddel van advertenties. Het grote voordeel aan SEA is het bereik. Google heeft een enorm groot bereik, combineer dit met de skills van onze marketeers en je krijgt jouw campagne bij de mensen die interesse tonen in jouw bedrijf / product. Bovendien is adverteren op Google geschikt voor elk budget!

Afhankelijk van jouw doelgroep, is het ook interessant om te investeren in online campagnes op sociale media. Onze marketeers zoeken samen met jou welk social media kanaal het best past bij jouw bedrijf. Aantrekkelijke advertenties die bovendien prettig zijn om te lezen, scoren ontzettend goed. Zonder veel budget bereik je al een hele hoop nieuwe klanten. De kracht van dit soort advertenties is de combinatie met een social media plan. Je doelgroep zal zo zien dat je naast adverteren ook actief bezig bent met jouw bestaande klanten. Hun vertrouwen heb je dus al, nu alleen nog een online campagne om ze een duwtje in de rug te geven!

 

Voel jij het al kriebelen om samen met ons jouw digitale strategie uit te schrijven? Twijfel niet te lang!

Offerte Social Media Plan
Akkoord privacybeleid
Nieuwsbrief