over ons

Ken jij Grafoman al?

Grafoman evolueerde al snel van een grafisch ontwerpbureau met een eenvoudige printer naar een volwaardig communicatiehuis met aandacht voor grafisch ontwerp, web en digitale marketing. De synergie tussen het team van jonge en ervaren mensen en hun verschillende vaardigheden is het geheim van onze succesformule. Met een gedreven inzet op het digitale werk en een stevige focus op het ontwerp, houdt Grafoman steeds de vinger aan de pols.

contact

COMMUNICATIEBUREAU GRAFOMAN TEAM

Totaalpakketten
van a tot z

Grafoman verzorgt je communicatienoden van a tot z. Of liever gezegd: van missie en visie tot communicatie en strategie. En daar mag je ruim in denken. We ontwerpen je logo, website, visitekaartje, flyers, … De voordelen? We kennen jou, je huisstijl en je doelgroep door en door en weten exact wat je nodig hebt. Dat levert je niet alleen doelgerichte resultaten op, maar ook een heleboel tijdswinst.

 

contact

 

Waarmee kunnen
wij u helpen?

02.
websites

 

webdesign
webontwikkeling
copywriting
fotografie
onderhoud & upgrade
web– & e-mailhosting

03.
digitale marketing

 

sociale media
seo
sea
online adverteren
nieuwsbrieven

Een straf team

COMMUNICATIEBUREAU GRAFOMAN WILLY

Willy De Praeter

Zaakvoerder & graphic designer

Willy is de man van de verhalen. Met woorden en met beelden. Als zaakvoerder heeft hij er dan ook een heleboel op zak zitten. Toch doe je hem nog het meeste plezier met een goede fles wijn en een streepje klassieke muziek.

COMMUNICATIEBUREAU GRAFOMAN NATHALIA

Nathalia Tsala

Zaakvoerder & administratie

Als een echte durver en eeuwige student bezit Nathalia een stevige dosis nieuwsgierigheid. Ze houdt van nieuwe uitdagingen en zit dus niet graag stil. Behalve wanneer ze in opperste concentratie met papieren of cijfers bezig is.

COMMUNICATIEBUREAU GRAFOMAN KEVIN

Kevin Leeman

Accountmanager

Enthousiast en oplossingsgericht is hoe je Kevin het best kan omschrijven. Hij is de schakel tussen de klanten en team Grafoman. Hij is graag onder de mensen en haalt voldoening uit de meerwaarde die hij kan bieden aan zijn omgeving. Hij houdt van Justine, lekker eten en reizen. Tijdens het weekend kan je hem langs de zijlijn vinden van het voetbalveld als grootste supporter van zijn zoontje Aloïs.

Bij Grafoman krijg je niet zomaar een ontwerp. Je rekent op een dynamisch en creatief team voor jouw communicatie. Onze medewerkers bundelen hun expertises tot alle details van jouw project kloppen. Voor een resultaat dat gezien mag worden. Kom jij ons team versterken?

 

jobs

COMMUNICATIEBUREAU GRAFOMAN JESSICA

Jessica Coussement

Art director & graphic designer

Jessica is een zeer zorgzame dame, die ook let op het welzijn van haar collega’s. Naast ravotten met dochterlief Aline, is haar ultieme ontspanning experimenteren in Photoshop. Laat die uitdagingen maar komen!

COMMUNICATIEBUREAU GRAFOMAN AURELIE

Aurélie Labaere

Graphic designer & printmanager

Als grafisch vormgever vertaalt Aurélie opdrachten in aantrekkelijke designs, ze weet als geen ander welk papier geschikt is voor een opdracht. Ze is een echte zoetebek en houdt al eens van een stukje taart of van wandelen in het gezelschap van haar hond Lou.

COMMUNICATIEBUREAU GRAFOMAN SIMON

Simon Martens

Projectmanager & web developer

Simon is de nuchtere doe-het-zelver aan wie je alles mag vragen. Als een verwoed rallyfan mag het al eens wat sneller gaan, zeker online. Tot rust komen doet hij tijdens een wandeling of in de tuin.

Anouk Dierick

Graphic designer

Als grafisch vormgever zet Anouk de wensen van onze klanten om in aantrekkelijke ontwerpen. Ze omschrijft zich als een heuse dierenliefhebber die graag een nieuwe uitdaging aangaat. Wanneer ze niet aan het ontwerpen is, vind je haar wellicht in de Chiro of bij vrienden. Daarnaast is ze ook altijd te vinden voor een gezellige filmavond, met bijhorende snacks natuurlijk!

COMMUNICATIEBUREAU GRAFOMAN TORIX

Torix

Deze stille getuige geniet vooral van aandacht krijgen. Torix is onze trouwe mascotte en oudste collega. Wrijf gerust eens over zijn koppetje, als je zijn witte vacht in ons witte interieur terugvindt.

Vergeet je gratis e-book niet!
Scoren op social media?
direct downloaden
Jouw gegevens
zijn 100% veilig