Offerte

Sterk in webontwikkeling

In de hedendaagse wereld is een website veel meer dan een digitale visitekaartje. Het is jouw online vastgoed, de spil van al je digitale inspanningen – advertenties en promoties. Hier komen je potentiële klanten naartoe. Op deze virtuele plek moet je hen overtuigen van jouw deskundigheid en aansporen om actie te ondernemen: een afspraak te maken, een prijsopgave te verkrijgen of een product te bemachtigen.

Bij Grafoman verzekeren we je van een website die niet alleen gebruikersvriendelijk en snel is, maar ook voldoet aan de meest recente ontwikkelingen in de sector.

Domeinnaam

Het fundament van je online aanwezigheid begint met een domeinnaam. Wil je jouw bedrijfsnaam als domeinnaam voor je website? Dat is een fluitje van een cent. Onze ervaren web developers regelen dit voor jou zonder gedoe. En als die gewenste domeinnaam al in gebruik is, geen nood. We gaan samen met jou op zoek naar alternatieven en oplossingen. Alles doen we in nauw overleg, want jouw tevredenheid staat bij ons voorop.

 

WordPress

Wil je de controle over je website behouden, zonder technische hoofdpijn? Grafoman’s webdevelopers zweren bij WordPress als hét platform voor webdevelopment. Hier zijn enkele redenen waarom:

Met onze uitgebreide ervaring in WordPress brengen we je moeiteloos naar voren. We zetten het basisontwerp voor je neer en maken alles klaar voor gebruik. Na een korte training kun je zelf aan de slag. Maak je geen zorgen, we zijn er altijd voor jou, voor technische hulp en bijstand, lang nadat je website live is.

Vertrouw op onze ervaring met WordPress om je vooruit te helpen. Wij regelen het basisontwerp en stellen alles in gereedheid. Na wat begeleiding ben je zelf in controle. Maak je geen zorgen, we blijven paraat voor technische hulp en ondersteuning, ver na de lancering van je website.

Wat maakt WordPress zo geweldig?

  • Vriendelijk voor iedereen: WordPress is een intuïtief contentmanagementsysteem (CMS), zelfs als je geen technische achtergrond hebt.
  • Community power: met een overweldigende gemeenschap en uitgebreide documentatie vind je snel antwoorden op vragen en oplossingen voor uitdagingen.
  • Jouw stijl, jouw regels: kies uit duizenden thema’s en plugins om je website volledig aan te passen, zodat het jouw unieke visie weerspiegelt.
  • Zichtbaarheid vergroten: WordPress is van nature vriendelijk voor zoekmachines. Wees gerust dat je website goed zichtbaar is in zoekresultaten.
  • Verbluffende weergave: responsieve ontwerpen zorgen ervoor dat je website er geweldig uitziet, ongeacht het apparaat of schermformaat.
  • Altijd up-to-date: met regelmatige updates blijft je website veilig en klaar voor de nieuwste ontwikkelingen.
  • De wereld van e-commerce: met de krachtige WooCommerce-plugin is een online winkel opzetten en beheren eenvoudig en effectief.
  • Betaalbaar succes: WordPress zelf is open-source en gratis. Kosten variëren voornamelijk afhankelijk van hosting, thema’s en plugins.

 

Enkele recente projecten

Herman Interieur

Uw partner voor maatschrijnwerk - Ronse

Garage Cnockaert

Op zoek naar een nieuwe Kia? - Oudenaarde

Wat denk je? Samenwerken?

contact