Offerte

Maak indruk met een budgetvriendelijke one-page website

In de wereld van online zakendoen is het cruciaal om een professionele website te laten maken die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook nog eens functioneel en gemakkelijk te navigeren is. Daarom is een one-page website dé oplossing bij uitstek, zowel voor ondernemingen als voor individuele professionals.

Ons team blinkt uit in het ontwerpen en ontwikkelen van onepager websites die gebruik maken van WordPress. We bieden een scala aan templates, ontworpen door onze ervaren designers, wat het ontwikkelingsproces zowel kostenefficiënt maakt als uw website uniek houdt.

Bovendien zijn onze onepagers zo ontworpen dat ze in een latere fase eenvoudig uit te breiden zijn met extra pagina’s. Ideaal wanneer je start met een beperkt budget dus: later kan de website perfect meegroeien met je zaak!

 

Iets voor jou?

Wat is een onepager?

Een onepager brengt alle cruciale informatie van uw onderneming samen op één enkele, vlot navigeerbare webpagina.

In plaats van dat bezoekers door meerdere pagina’s moeten klikken, biedt een onepager een aangename scrollervaring door diverse secties. Deze aanpak verzekert een directe en efficiënte interactie met uw publiek.

 

Offerte aanvragen

 

Voordelen van een WordPress one-page website

Concentratie en eenvoud

Een onepager dwingt tot een heldere en gerichte presentatie van uw content. Dit maakt het voor bezoekers makkelijker om de informatie te vinden die ze nodig hebben, zonder door complexe menu’s of pagina’s te hoeven navigeren.

Verbeterde gebruikservaring

Met alle content op één pagina verbetert u de gebruikerservaring, vooral op mobiele apparaten. Een must-have dus, gezien de toenemende afhankelijkheid van smartphones voor internettoegang.

Zoekmachineoptimalisatie

Een WordPress one-page-website kan uitstekend presteren in zoekmachineresultaten, mits correct geoptimaliseerd. De unieke structuur maakt het eenvoudiger om rond specifieke zoekwoorden te bouwen.

Kostenefficiënt en uniek

We bieden een verscheidenheid aan aanpasbare templates, exclusief ontworpen door ons getalenteerde team van designers. Dit stelt ons in staat om het ontwikkelingsproces kostenefficiënt te houden, terwijl uw website zich onderscheidt met een unieke look en feel.

Uitdagingen van een onepager

Hoewel een one-page website heel wat voordelen biedt, zijn er ook enkele beperkingen waar je rekening mee moet houden. Het is belangrijk om deze te begrijpen, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen bij het kiezen van het juiste type website voor jouw project.

  • SEO-beperkingen: Zoekmachineoptimalisatie (SEO) voor een one-page website kan beperkingen hebben bij meerdere zoekwoorden of uitgebreide content.
  • Beperkte ruimte voor content: Het ontwerp van een onepager kan het moeilijk maken om grote hoeveelheden informatie over te brengen zonder de bezoeker te overweldigen.

Heb je toch iets meer nodig?

 

Ontdek onze andere weboplossingen   Contacteer ons

Voor wie?

Een onepager is perfect voor kleine bedrijven, freelancers en professionals die een duidelijke, bondige weergave van hun aanbod willen presenteren. Of je nu uw portfolio wilt tentoonstellen, jouw bedrijf wilt promoten, of een nieuwe onderneming uit de grond wil stampen: een onepager kan je online zichtbaarheid en bereik aanzienlijk verbeteren.

De mogelijkheid om je website te laten groeien naarmate jouw bedrijf zich uitbreidt, maakt onze onepagers bovendien een slimme keuze voor iedereen die wil starten met een beperkt budget, maar ook oog heeft voor toekomstige groei.

 

Klinkt goed, ik wil een onepager!

Keuze uit diverse templates

Hoewel je kunt kiezen uit onze diverse templates, passen we deze sjablonen aan op basis van jouw specifieke behoeften. Hierdoor zal jouw website altijd een unieke uitstraling hebben, zelfs als je vertrekt van onze standaardtemplates. Bovendien blijven we voortdurend nieuwe templates ontwerpen. Zo garanderen we dat twee websites nooit identiek zullen zijn.

 

Benieuwd hoe zo’n onepager eruit kan zien?

Ontdek BRM+   Ik ben overtuigd!

 

Onze benadering

01.

Kies je template

Maak je keuze uit een van onze prachtige templates, elk met zijn eigen unieke uitstraling.

02.

Match met jouw huisstijl

Vervolgens zorgen wij ervoor dat de kleuren en typografie naadloos aansluiten bij jouw huisstijl.

03.

Invulling

Daarna passen we de blokkenstructuur aan op basis van de content die op je website moet komen.

Bij Grafoman richten we ons steeds op eenvoud en efficiëntie. Laat ons jouw partner zijn bij het creëren van een onepager op maat die niet alleen aan jouw behoeften voldoet, maar deze ook nog eens overstijgt.

 

Offerte aanvragen

Wat onze klanten zeggen

Wat onze klanten zeggen

"Heel professionele en vlotte begeleiding bij het maken van mijn website en branding. Aangename samenwerking met echte vakmensen. Een aanrader!"

Bram Van de Sompel
Milieuadvies en ondersteuning op maat

Veelgestelde vragen

Hoe lang moet een one-page website zijn?

Zijn one-page websites een goed idee?

Is een one-page website professioneel?

Wat is het verschil tussen een onepager en een landingspagina?

Overtuigd?
Vraag nu een offerte aan.

Bekijk onze realisaties

BRM+

Meer dan milieuadvies - Wachtebeke

Frigorexpress

Internationaal koel- en vriestransport - Europa