Diensten

Sterk in webshops

GRAFOMAN COMMUNICATIEBUREAU MARKETINGBUREAU

Over Grafoman

Voor elk verhaal biedt Grafoman een passend ontwerp en de juiste visuele communicatie. Ons team brengt alle ingrediënten samen tot een geslaagde en creatieve mix die jou en je doelgroep aanspreekt en versterkt. Van het bouwen van je website tot een webshop.

WEBDESIGN & WEBDEVELOPMENT

Webdesign en webdevelopment

Grafoman zet zijn ervaring in grafisch werk ook in voor webdesign op maat van jouw bedrijf. Het resultaat zijn ontwerpen volgens de laatste nieuwe trends en mogelijkheden. Ze zien er dus niet alleen goed uit, ze zijn ook technisch sterk onderbouwd. Een domeinnaam registreren, een website met catchy copywriting en sprekende fotografie of webtoepassingen die je zelf kan beheren? Triple check.

 

WEBSHOPS

Webshop

Webshops zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Ze zijn een toegevoegde waarde waarmee je als handelaar snel een groot publiek laat kennis maken met je producten. Hoe zo’n webshop technisch in zijn werk gaat, dat leggen onze web developers je uit. Samen met jou bepalen ze met welk platform je aan de slag kan gaan en welke categorieën en producten je in de kijker zet.

Enkele recente projecten

Raoul

Uw specialist in verwarming - Lierde

Brussels Interior Event

De plek waar retailers, merken en groothandelaren elkaar ontmoeten - Brussel

Wat denk je? Samenwerken?

contact