Offerte

Sterk in reclame

We brengen jouw bedrijf onder de aandacht!

Bij Grafoman begrijpen we de kracht van doordachte en impactvolle reclame. Onze ervaren teams staan klaar om jouw bedrijf of organisatie te laten schitteren met creatieve en resultaatgerichte reclamecampagnes.

Of het nu gaat om online of offline reclame, wij hebben de expertise om de juiste boodschap over te brengen naar jouw doelgroep jouw bedrijf te verbinden met het juiste publiek door middel van slimme positionering, pakkende inhoud en oogstrelend ontwerp. Of het nu gaat om banners, spandoeken of bedrijfsvoertuigen, digitale advertenties, printcampagnes, sociale media-promoties of andere vormen van reclame, wij zetten onze passie en kennis in om jouw merk op de voorgrond te plaatsen.

HERMAN INTERIEUR DOEK GRAFOMAN COMMUNICATIEBUREAU

Spandoeken, banners en vlaggen

Spandoeken, banners en vlaggen zijn krachtige visuele tools die de aandacht trekken en je boodschap duidelijk communiceren. Of je nu een evenement organiseert, je bedrijf promoot of je zichtbaarheid vergroot, Grafoman zorgt ervoor dat jouw boodschap leesbaar is, opvalt in het straatbeeld en gebruikmaakt van hoogwaardige materialen met de juiste look-and-feel.

 

HERMAN INTERIEUR NAAMBORD GRAFOMAN COMMUNICATIEBUREAU
HERMAN INTERIEUR DOEK GRAFOMAN COMMUNICATIEBUREAU

Reclameborden en panelen

Zet jouw zaak in de spotlight met een reclamepaneel. Wil je jouw gevel een uniek karakter geven en de aandacht op straat vestigen met een opvallend gevelbord? Of heb je liever een vrijstaand reclamepaneel? Wij zorgen ervoor dat je paneel of gevelbord niet alleen goed leesbaar is, maar ook naadloos aansluit bij je huisstijl dankzij een doordacht grafisch ontwerp. Bij het maken van je keuze begeleiden we je naar duurzame en hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage, voor langdurig gebruik in buitenomgevingen.

 

AVELGEM WAGENBELETTERING COMMUNICATIEBUREAU GRAFOMAN
GENTIAN GRAFOMAN COMMUNICATIEBUREAU

Bedrijfsvoertuigen belettering 

Bedrijfswagenbelettering is een slimme zet met tal van voordelen: maandelijks bereik je duizenden mogelijke klanten, je reclame springt eruit vergeleken met traditionele borden en je lokale naamsbekendheid groeit. Of je nu gaat voor een subtiele achterruitsticker, opvallende zijflankdecoratie, of een complete carwrap voor een nieuwe uitstraling – Grafoman zorgt voor het ontwerp van je wagenreclame tot in de kleinste details.

 

Vloeren D'Hondt Doosje
Vloeren D'Hondt Relatiegeschenk
Vloeren D'Hondt Site
Vloeren D'Hondt Facebook
Vloeren D'Hondt Folder
Vloeren D'Hondt Flyer
Vloeren D'Hondt Instagram
Vloeren D'Hondt Boekje

Cross-mediale campagnes 

Bij Grafoman zijn we jouw metgezel voor effectieve offline en online reclamecampagnes. Het opzetten van een campagne betekent dat je jouw doelgroep via diverse kanalen en op verschillende momenten bereikt, vaak verspreid over een langere periode. Dit wordt ook wel een crossmediale campagne genoemd. Denk aan borden langs de weg, posters in lokale sportclubs, mailings van je flyer in specifieke regio’s, advertenties in regionale kranten of vakbladen, en ook sociale media advertenties. Samen met jou stellen we de strategie en kanalen vast op basis van je doelstellingen en budget.

 

Enkele recente projecten

Bedrijvencentrum Vlaamse Ardennen

Een vruchtbare bodem waar bedrijven kunnen openbloeien - Oudenaarde

Avelgem

Een nieuwe huisstijl voor de gemeente Avelgem - Avelgem

Wat denk je? Samenwerken?

contact