Offerte

Sterk in grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp is precisiewerk waarvoor we goed naar jouw do’s en dont’s luisteren. Jij geeft ons alle ingrediënten en wij doen de rest. We werken het concept uit tot het eindresultaat klopt, inclusief drukwerk. Want ook het juiste papier en de druktechniek van deze grafische ontwerpen zijn belangrijk en bepalen de look-and-feel.

visitekaartje
HUICENTRUM ANN VISITEKAARTJES MAKEN
HERMAN INTERIEUR VISITEKAARTJE ONTWEPREN GRAFOMAN COMMUNICATIEBUREAU
GARAGE CNOCKAERT VISITEKAARTJES ONTWERPEN GRAFOMAN

Visitekaartjes

Een visitekaartje is een van de oudste, maar nog steeds uiterst effectieve promotiemiddelen. Hoewel er tegenwoordig talloze digitale tools zijn om informatie over je bedrijf te delen, geven we tijdens vergaderingen en ontmoetingen nog steeds de voorkeur aan een tastbare versie. Vaak is jouw visitekaartje de eerste kennismaking met jouw bedrijf en professionaliteit. Hoewel er nu vele goedkope manieren zijn om visitekaartjes te verkrijgen, zijn we ervan overtuigd dat een kaartje ontworpen door onze ervaren ontwerpers altijd een meerwaarde zal bieden. We ontwerpen en drukken jouw visitekaartjes volgens de huisstijl van je bedrijf. Of je nu kiest voor een traditioneel ontwerp of graag eens out of the box denkt. Grafoman staat voor je klaar.

 

Balann's FLYER MAKEN GRAFOMAN
UTEXBEL DR GREEN UITNODIGING MAKEN GRAFOMAN COMMUNICATIEBUREAU
Vloeren D'Hondt Folder

Affiches, flyers & folders

Affiches, flyers en folders zijn een doeltreffende manier om reclame te maken voor je evenement, je bedrijf of een specifiek product. Je kan er voldoende informatie op kwijt en prikkelt de toeschouwer om je boodschap aandachtig te bekijken. Zeker wanneer die affiche in het oog springt en gekoppeld wordt aan een digitale strategie.

Grafoman beschikt over uitgebreide expertise in het ontwerpen van jouw affiche, flyer of folder, en zorgt voor voordelige en duurzame drukoplossingen.

Brussels Interior Event GRAFOMAN COMMUNICATIEBUREAU folder ontwerpen
Brussels Interior Event GRAFOMAN COMMUNICATIEBUREAU social media verzorgen

Uitnodigingen, geprint of digitaal

Een geboortekaartje of een huwelijksuitnodiging verstuur je niet elke dag. Het zijn belangrijke gebeurtenissen in je leven die je graag persoonlijk en met stijl aankondigt. We zitten graag met je samen om de mogelijkheden te bespreken. Jij vertelt ons je wensen en wij adviseren je over formaten, kleuren, papierkeuze, … Zo is alles piekfijn in orde. Van het lettertype tot de enveloppe.

Wil je een duurzame oplossing voor je uitnodigingen? Heb je al gedacht aan een digitale versie? Grafoman zorgt ervoor dat een digitale uitnodiging net zo aantrekkelijk oogt, met het gemak van online inschrijvingen.

Brussels Interior Event GRAFOMAN COMMUNICATIEBUREAU magazine design
GRAFOMAN BROCHURES
Brussels Interior Event GRAFOMAN COMMUNICATIEBUREAU cover magazine
Vloeren D'Hondt Boekje

Bedrijfsbrochures & catalogi

Bedrijfsbrochures en catalogi zijn belangrijke marketingtools die worden gebruikt om informatie over je producten, diensten en merk te presenteren aan je doelgroep. In een brochure toon je je producten en je diensten, of stel je je bedrijf voor. Het is een soort uitgebreide folder waar je veel informatie in kwijt kan. Een knap ontwerp, doordachte zinnen en sterke fotografie zijn hier belangrijk. Daarnaast is een goed opgevatte bedrijfsbrochure of poductencatalogus altijd fijn om mee te geven aan klanten of prospects. Zo beschikken ze over correcte informatie in een aantrekkelijke vormgeving.

Ontwerp van verpakkingen 

Een doordacht ontwerp voor de verpakking van je product kan het verschil maken tussen succes en teleurstelling. Door professioneel verpakkingsontwerp kun je de verkoop van je producten een flinke impuls geven. Hoewel veel consumenten geneigd zijn om vertrouwde producten te kopen, laten velen zich ook verleiden door nieuwe opties tijdens het winkelen. Hierbij speelt de verpakking een cruciale rol. Bij Grafoman combineren we creatieve grafische ontwerpen met diepgaande kennis van druktechnieken, waardoor we je op deskundige wijze door het volledige proces kunnen begeleiden.

Enkele recente projecten

Le Vieux Château

Een wervelwind van smaken en texturen - Flobecq

Missault

Ambachtelijk roomijs - Brugge

Wat denk je? Samenwerken?

contact