Offerte

Sterk in scoren in google (SEO)

Beter scoren in Google, ofwel Search Engine Optimalisation (SEO), is een heel karwij. Toch is bovenaan in de zoekresultaten staan ontzettend belangrijk. Iedereen zoekt eerst eens op Google voor ze overgaan tot een aankoop. Als je met jouw website bovenaan staat, is het al voor 90% zeker dat de consument ook op jouw site zal terechtkomen. Scoren in Google zorgt simpelweg voor meer verkoop én is bovendien gratis. Waar wacht jij nog op?

 

ontvang nu jouw persoonlijke offerte

BETER SCOREN IN GOOGLE

De kracht van Google optimalisatie

Het is bewezen dat gebruikers die via Google op jouw site terecht komen, sneller een aankoop zullen doen dan via advertenties. Het optimaliseren van jouw site is dus te belangrijk om dit niet te doen. Wist je trouwens dat SEO en organische zoekresultaten volledig gratis zijn? Je hoeft Google niet te betalen om bovenaan te staan. Het optimaliseren van jouw website is dé gelegenheid om nieuwe klanten aan te trekken. Zeg nu zelf, klik jij niet op het eerste resultaat dat je tegenkomt in Google?

SCOREN IN GOOGLE

Hoe moet je scoren in Google?

Google analyseert via hun algoritme jouw website. De content op jouw site is uiteraard te lezen in onze eigen taal. Máár om Google te overtuigen is content alleen niet genoeg. We moeten achterhalen waar jouw (potentiële) klanten naar op zoek zijn. Onze marketeers doen onderzoek naar wat jouw doelgroep zoal intikt in Google en welke content ze graag lezen. Als we dit weten voeren we de nodige aanpassingen door op je website. Beter scoren in Google werpt op lange termijn zijn vruchten af. Bovenaan staan in de zoekresultaten laat bezoekers denken dat jij de belangrijkste speler bent. Naast de content analyseert Google ook de populariteit van jouw site ten opzichte van je concurrenten. Makkelijk gevonden worden zorgt voor meer websitebezoek. Een combinatie met online advertenties op sociale media kan dus ook interessant zijn om meer volk naar jouw website te lokken.

Voel jij het al kriebelen om samen met ons jouw digitale strategie uit te schrijven? Twijfel niet te lang!

Offerte Social Media Plan
Akkoord privacybeleid
Nieuwsbrief