Offerte

Sterk in folders

COMMUNICATIEBUREAU GRAFOMAN - GEBOUW

Over Grafoman

Voor elk verhaal biedt Grafoman een passend ontwerp en de juiste visuele communicatie. Ons team brengt alle ingrediënten samen tot een geslaagde en creatieve mix die jou en je doelgroep aanspreekt en versterkt. Van logo en flyers tot visitekaartjes en reclamedrukwerk. Bij Grafoman ben je aan het juiste adres voor al jouw graphic design.

Grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp is precisiewerk waarvoor we goed naar jouw do’s en dont’s luisteren. Jij geeft ons alle ingrediënten en wij doen de rest. We werken het concept uit tot het eindresultaat klopt, inclusief drukwerk. Want ook het juiste papier en de druktechniek van deze grafische ontwerpen zijn belangrijk en bepalen de look-and-feel.

 

GRAFOMAN FOLDERS

Folders

Een folder is de ideale manier om makkelijk informatie over te brengen naar jouw (potentiële) klanten. Bovendien kan je met een folder meer informatie prijsgeven dan bij een flyer. Er bestaan duizend en één soorten folders. Welk type je precies voor jouw boodschap kiest, hoef je op dit moment nog niet mee in te zitten. Grafoman helpt je bij het vormgeven en verpakken je boodschap. Van ontwerp tot drukwerk.

Enkele recente projecten

Bedrijvencentrum Vlaamse Ardennen

Een vruchtbare bodem waar bedrijven kunnen openbloeien - Oudenaarde

Café Gusta

Lokale koffiebranderij waar kwaliteit primeert - Oudenaarde

Wat denk je? Samenwerken?

contact