Offerte

Sterk in een digitale strategie

De digitale wereld is vandaag de dag groter dan ooit. Als bedrijf is het belangrijk om te weten wie je doelgroep is en wat je wilt bereiken. Zonder een duidelijke digitale strategie zal je verdwalen in al de tools die deze wereld te bieden heeft. Bij Grafoman stippelen we samen met jou van A tot Z een plan uit waarmee je jouw doelstellingen makkelijk kan bereiken.

 

ontvang nu jouw persoonlijke offerte

naamontwikkeling brainstorm

Wat is een digitale strategie?

Een digitale strategie is dé vereiste van elke onderneming om actief te zijn in een digitale wereld. Samen met jou beantwoorden we enkele vragen die nuttig zijn voor jouw bedrijf. We zetten de juiste digitale kanalen in en schrijven samen met jou het vervolgen van de digitale strategie uit. Wie is je doelgroep? Hoe wil je deze bereiken? Wat wil je zelf bereiken met een digitaal plan? Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vragen die we samen met jou zullen overlopen. Als we het antwoord op deze vragen hebben, kunnen we samen beslissen welke online kanalen voor jouw bedrijf het meest van toepassing zijn.

Door een goed bedacht digitaal plan streven we samen met jou naar de groei en aandacht die jouw bedrijf verdient. De gekozen digitale kanalen worden op elkaar afgestemd zodat de buitenwereld perfect weet waar jouw bedrijf voor staat. Online aanwezigheid is belangrijk en zorgt op zijn beurt voor betrouwbaarheid. Door het gebruik van de juiste kanalen zullen jouw prospecten geneigd zijn om bij jou klant te worden.

BEPALEN DIGITALE STRATEGIE

Hoe bepalen we deze digitale strategie?

Onze marketeers vertrekken vanuit jouw huidige situatie en analyseren grondig jouw bedrijf. Samen met jou zullen ze de belangrijkste doelstellingen opstellen en een plan uitschrijven. Welke informatie is belangrijk voor jouw prospecten? Hoe vertalen we deze in een goed geschreven tekst? Welke kanalen gebruiken we om jouw doelgroep te bereiken? Allemaal vragen waar onze experts samen met jou op zullen antwoorden.

Om de situatie van jouw bedrijf grondig te kennen moeten we ook een kijkje nemen bij jouw concurrenten. Samen met ons zal je zien hoe je concurrenten jouw doelgroep aanspreken. Zien zij iets over het hoofd? Dan is het aan onze marketeers om samen met jou dat gat op te vullen en een nieuwe opportuniteit te creëren.

Na het opzetten van de gekozen digitale kanalen is het tijd voor de invulling. Onze marketeers zorgen voor een content plan op maat voor jouw bedrijf. Als alle kanalen volledig op punt staan is het belangrijk om zoveel mogelijk data van jouw potentiële klanten te verzamelen. Onze experts analyseren zorgvuldig welke content en kanalen het beste werken en sturen bij waar nodig.

Voel jij het al kriebelen om samen met ons jouw digitale strategie uit te schrijven? Twijfel niet te lang!

Offerte Social Media Plan
Akkoord privacybeleid
Nieuwsbrief