Offerte

Sterk in WordPress

COMMUNICATIEBUREAU GRAFOMAN - GEBOUW

Over Grafoman

Voor elk verhaal biedt Grafoman een passend ontwerp en de juiste visuele communicatie. Ons team brengt alle ingrediënten samen tot een geslaagde en creatieve mix die jou en je doelgroep aanspreekt en versterkt. Van het bouwen van je website tot een webshop.

Webdesign en webdevelopment

Grafoman zet zijn ervaring in grafisch werk ook in voor webdesign op maat van jouw bedrijf. Het resultaat zijn ontwerpen volgens de laatste nieuwe trends en mogelijkheden. Ze zien er dus niet alleen goed uit, ze zijn ook technisch sterk onderbouwd. Een domeinnaam registreren, een website met catchy copywriting en sprekende fotografie of webtoepassingen die je zelf kan beheren? Triple check.

 

WORDPRESS

WordPress

Wil je een website die je makkelijk zelf kan beheren en aanpassen? Met onze ruime ervaring in WordPress helpen we je vooruit. We brengen het basisontwerp voor je in orde en zorgen dat alles klaar staat voor gebruik. Na een opleiding kan je zelf aan de slag. Geen zorgen, we blijven altijd beschikbaar voor technische hulp en bijstand tot lang na de lancering van je website.

Hebben we jou al kunnen overtuigen?

 

Enkele recente projecten

Herman Interieur

Uw partner voor maatschrijnwerk - Ronse

Garage Cnockaert

Op zoek naar een nieuwe Kia? - Oudenaarde

Wat denk je? Samenwerken?

contact