Offerte

Een creatief marketingbureau met een hart voor KMO’s.

COMMUNICATIEBUREAU GRAFOMAN - GEBOUW

Start-up of KMO? Heb je al eens gedacht aan een marketingbureau?

De laatste tijd heeft meer dan ooit het nut van een goede aanwezigheid en communicatie bewezen. Om een zaak te runnen is het niet voldoende een advertentie in een lokaal krantje te plaatsen. KMO’s beseffen dat marketing hier een belangrijke rol in speelt. Niet mee zijn met de laatste nieuwe trends kan vandaag de dag heel wat negatieve gevolgen hebben, zelfs op financieel vlak. Neem daarom eens contact op met een creatief marketingbureau en laat je bijstaan in jouw off- én online communicatie!

Kom je kennis maken?

5 redenen waarom een marketingbureau contacteren een goed idee is.

website maken diensten communicatiebureau marketingbureau grafoman

1. Een marketingbureau is kostenbesparend.

Een fulltime marketingmedewerker kost heel veel geld.  Als KMO zal deze medewerker ook niet voortdurend met je marketing bezig zijn. Je zal hem al snel een paar dagen missen zodat hij de nodige trainingen en bijscholingen kan volgen. Marketingbureaus hebben vaste experts aan boord die continu voor jou en jouw bedrijf klaar staan. Bovendien beschikken ze ook over de nodige programma’s en tools die je nodig hebt om efficiënt te werk te kunnen gaan. Deze tools kosten stukken van mensen, niet ideaal dus als je deze zelf nog moet aanschaffen. Met andere woorden, een marketingbureau is flexibel in uren én in kosten.

website maken diensten communicatiebureau marketingbureau grafoman

2. Je bedrijf is steeds up-to-date met de laatste nieuwe trends

Stilstaan is achteruit gaan. De wereld is continu in verandering, ook op vlak van marketing. Sommige evoluties en trends gaan zo snel voorbij dat het voor veel ondernemers niet meer bij te houden is. Een marketingbureau is elke dag bezig om alle trends te analyseren en te meten. Onze experts krijgen steeds de nodige opleiding en worden continu bijgeschoold.

Complimentendag marketingbureau grafoman

3. Dankzij ons objectief advies bekijk je vaak dingen in een ander perspectief.

Door al deze trends en evoluties is ook de bedrijfswereld aan een verandering bezig. Zaakvoerders kijken vaak met een bepaalde visie naar hun eigen bedrijf en hun resultaten. Een blik die vaak beïnvloedt wordt omdat ze zo dicht bij het bedrijf staan. Een marketingbureau bekijkt alles met een klare kijk. Het neemt jouw zaak onder de loep en maakt alles future-proof.

Grafoman-blogpost-belang van sterk logo marketingbureau grafoman

4. Je kan bij ons terecht voor al jouw communicatienoden.

Van logo tot websites én zelfs digitale marketing! Een marketingbureau zoals Grafoman verzorgt jouw communicatienoden van a tot z. Of liever gezegd: van missie en visie tot communicatie en strategie. Onze experts zijn in al hun respectievelijke vakgebieden thuis en ondersteunen je graag waar nodig.

transparante communicatie marketingbureau grafoman

5. Transparante communicatie en evaluatie.

Meten is weten. Tegenwoordig kan je al heel veel meten, zeker op vlak van online communicatie. Door onze transparante aanpak weet je als klant exact op welke manier jouw website bezocht wordt. Ook kan je samen met ons de impact van jouw marketingcampagne’s nauwlettend in de gaten houden. Is het tijd om alles eens grondig te evalueren? Dan ontvangen we je graag met een koffietje om alle resultaten te bespreken.

Waarom zou je kiezen voor Grafoman als jouw marketingbureau?

Blijf je op marketingvlak wat op jouw honger zitten? Vind je dat jouw inspanningen weinig resultaat een extra verkoop oplevert? Dan kan je als bedrijf eens langsgaan bij een marketingbureau. De vraag is alleen welk marketingbureau er bij jouw bedrijf past. Een groot marketingbureau met een grote klantenportefeuille of een iets kleiner lokaal bureau dat jouw bedrijf persoonlijk bijstaat?

 

  • Een persoonlijke aanpak
  • Verschillende experts in hun eigen vakgebied
  • Meer dan 15 jaar ervaring in de marketingwereld
  • Kennis en jarenlange ervaring in verschillende sectoren
  • De beste prijs-kwaliteit
  • Hands-on approach
  • One Stop Shopping, van logo tot websites en digitale marketing
COMMUNICATIEBUREAU GRAFOMAN TEAM

Een straf team

x

Bij marketingbureau Grafoman krijg je niet zomaar een ontwerp. Je rekent op een dynamisch en creatief team voor jouw communicatie. Onze medewerkers bundelen hun expertises tot alle details van jouw project kloppen. Voor een resultaat dat gezien mag worden.

 

Leer ons kennen

Wat denk je? Samenwerken?

Stuur een bericht
Akkoord privacybeleid