Offerte

Le Vieux Château
restaurant

 

Wie eet bij Le Vieux Château levert zich over aan een wervelwind van smaken en texturen, aan een spervuur van verrassingen in mond en neus. In de keuken zoekt men onophoudelijk naar nieuwe smaken en prikkels. De energie stuitert er in het rond, is door de oude kasteelmuren amper in bedwang te houden. Le Vieux Chateau is de verwezenlijkte jongensdroom van chef Tanguy De Turck, en dat voel je, beleef je en smaak je als gast.

Le Vieux Chateau huisstijl

Van a tot z,
een totaalpakket

Een visueel mooi geheel maken, dat is onze specialiteit. En net daarom is Le Vieux Château al jaren vaste klant bij Grafoman. We kregen de opdracht om de branding van het restaurant in een volledig nieuw jasje te steken. Te beginnen bij een nieuw logo. Het logo straalt klasse uit en geeft meteen een knipoog naar de geschiedenis achter het kasteel. Diezelfde stijl wordt doorgetrokken op de bijhorende huisstijlelementen. Van cadeaubon tot menu- en wijnkaart: we zetten steeds de puntjes op de ‘i’.

Online visibiliteit

Niet alleen in het restaurant creëerden we een herkenbare stijl, maar ook online gaan we voor een betere visibiliteit. We stelden een social media strategie op om een sterke online aanwezigheid en professionele uitstraling te creëren.

Geen social media zonder beelden natuurlijk, daarom coördineerden we ook de fotoshoot in samenwerking met Piet De Kersgieter. Door kwaliteitsvolle foto’s te gebruiken op socials versterken we de klassevolle uitstraling nog meer.