Offerte

Lux-ter
outdoor living,
indoor feeling.

 

Een nieuwe terrasoverkapping, carport, zonwering of buitenschrijnwerk? Bij Lux-ter ben je aan het juiste adres! Wat begon als een uit de hand gelopen hobby van Cedric Onijn uit Ronse, groeide uit tot een succesvol bedrijf dat gespecialiseerd is in hoogwaardige en op maat gemaakte oplossingen voor buitenruimtes.

En dat mag gezien worden! Ontdek hoe wij de identiteit van Lux-ter nieuw leven hebben ingeblazen door middel van een verfrissende rebranding.

De uitdaging

De uitdaging voor Lux-ter lag vooral in het moderniseren van hun verouderde logo en website, die weinig tot geen resonantie vonden bij het beoogde publiek. Het was essentieel om een eigentijdse en aantrekkelijke uitstraling te creëren die de juiste snaar zou raken en de aandacht van hun doelgroep zou trekken.

Daarnaast wil Lux-ter zijn expertenstatus in de regio vergroten om zo dé referentie te zijn op vlak van outdoor living spaces. In eerste instantie moet de online aanwezigheid dus grondig aangepakt worden. Daarnaast proberen we de naamsbekendheid ook via offline reclame te vergroten.

Het resultaat

We creëerden een gloednieuw, eigentijds logo dat de basis vormt voor deze rebranding. De nieuwe website straalt moderniteit uit en met de nodige unieke accenten maakten we het ontwerp net dat tikkeltje specialer.

Daarnaast startten we een social media strategie op. Door een grotere en vooral gerichte online aanwezigheid wint Lux-ter het vertrouwen als expert en genereren we meer websiteverkeer of fysieke bezoeken aan de showroom.

Ook offline proberen we het doelpubliek beter te bereiken aan de hand van enkele folders, gericht naar zowel horeca als particulieren.

Kiezen voor een rebranding?

Bij ons draait een rebranding om veel meer dan alleen een logo. Het begint daar, maar het strekt zich uit tot een volledige huisstijl die consequent wordt toegepast op al je toepassingen.

Dit resulteert niet alleen in visuele uniformiteit, maar ook in het versterken van je merkidentiteit. Klanten zullen je herkennen en vertrouwen, omdat je een duidelijke en consistente uitstraling hebt.

Ben jij klaar om je merk naar het volgende niveau te tillen?

 

lees meer over branding