Offerte

Creatieve chaos met een vleugje AI

Met de feestdagen in het vooruitzicht hebben we de tijd genomen om onze creatieve grenzen te verkennen. Dankzij een vleugje AI-magie en een flinke dosis verbeelding creëerden we een heus winters tafereel waarin de grens tussen verbeelding en realiteit vervaagt. In een tijd waarin technologie en creativiteit hand in hand gaan, hebben we ons laten inspireren door de grenzeloze mogelijkheden van artificiële intelligentie in Photoshop en andere opkomende tools.

Ontdek hoe we een alledaags beeld transformeerden tot een levendig en komisch tafereel, waarbij ons team zich voorbereidt op de feestdagen, zij het met een speelse knipoog naar enkele onverwachte wendingen.

Verkennen van generatieve AI

We verdiepten ons in de mogelijkheden van opkomende AI-tools zoals ChatGTP, Bing Image Creator en Adobe Firefly. We vonden onze weg door deze creatieve speeltuin en bedachten allerlei concepten die de grenzen van verbeelding verkenden. Met ChatGTP kwamen we tot de ultieme verhaallijn die aan de basis lag van ons beeld. Met Adobe Firefly en Bing Image Creator schetsten we ideeën en genereerden we de visuele bouwstenen voor onze fotoshoot.

De beelden die we met deze tools genereerden waren een goede inspiratiebron, maar daar stopte het ook… Zoals je hieronder kan zien heeft het ook nog heel wat beperkingen. Wanneer je in detail naar de beelden kijkt, zal je zien dat er hier en daar toch enkele zaken niet helemaal kloppen.

Poseren voor de perfecte chaos

Na onze brainstorm was het tijd om onze visie tot leven te brengen. We toverden onze studio om tot een bruisend toneel voor onze fotoshoot terwijl iedereen in zijn rol kroop.

Digitale magie in actie

Met behulp van de nieuwste AI-functie in Photoshop voegden we laag voor laag toe – sneeuwbedekte scènes, fonkelende kerstlichtjes en ons team in volle actie. Het was een proces van experimenteren en perfectioneren, waarbij elke aanpassing ons dichter bij het eindresultaat bracht.

  Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

  Inschrijven

  Gerelateerde blogberichten

  ?>
  04.10.2023

  Phishing en online fraude: bescherm jezelf online

  Tegenwoordig zien we steeds meer aanvallen van phishing of online fraude verschijnen. Helaas zijn deze niet meer weg te denken,…

  Lees meer

  Verouderde website ?>
  11.01.2024

  De verborgen risico’s van een verwaarloosde website

  In de snel veranderende digitale wereld is een krachtige online aanwezigheid cruciaal. Je website is het visitekaartje en het eerste…

  Lees meer