Offerte

Sterk in geboortekaarten en uitnodigingen

COMMUNICATIEBUREAU GRAFOMAN - GEBOUW

Over Grafoman

Voor elk verhaal biedt Grafoman een passend ontwerp en de juiste visuele communicatie. Ons team brengt alle ingrediënten samen tot een geslaagde en creatieve mix die jou en je doelgroep aanspreekt en versterkt. Van logo en flyers tot visitekaartjes en reclamedrukwerk. Bij Grafoman ben je aan het juiste adres voor al jouw graphic design.

Grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp is precisiewerk waarvoor we goed naar jouw do’s en dont’s luisteren. Jij geeft ons alle ingrediënten en wij doen de rest. We werken het concept uit tot het eindresultaat klopt, inclusief drukwerk. Want ook het juiste papier en de druktechniek van deze grafische ontwerpen zijn belangrijk en bepalen de look-and-feel.

 

Geboortekaarten en uitnodigingen Communicatiebureau Grafoman

Geboortekaarten en uitnodigingen

Een geboortekaartje of een huwelijksuitnodiging verstuur je niet elke dag. Het zijn belangrijke gebeurtenissen in je leven die je graag persoonlijk en met stijl aankondigt. We zitten graag met je samen om de mogelijkheden te bespreken. Jij vertelt ons je wensen en wij adviseren je over formaten, kleuren, papierkeuze, … Zo is alles piekfijn in orde. Van het lettertype tot de enveloppe.

Enkele recente projecten

Gentian

Van stam tot meubel - Ronse

Lux-ter

Een nieuwe look voor een nieuw tijdperk - Ronse

Wat denk je? Samenwerken?

contact