Offerte

Sterk in het ontwerpen van jouw huisstijl

COMMUNICATIEBUREAU GRAFOMAN - GEBOUW

Over Grafoman

Voor elk verhaal biedt Grafoman een passend ontwerp en de juiste visuele communicatie. Ons team brengt alle ingrediënten samen tot een geslaagde en creatieve mix die jou en je doelgroep aanspreekt en versterkt. Van logo en flyers tot visitekaartjes en reclamedrukwerk. Bij Grafoman ben je aan het juiste adres voor al jouw graphic design.

Grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp is precisiewerk waarvoor we goed naar jouw do’s en dont’s luisteren. Jij geeft ons alle ingrediënten en wij doen de rest. We werken het concept uit tot het eindresultaat klopt, inclusief drukwerk. Want ook het juiste papier en de druktechniek van deze grafische ontwerpen zijn belangrijk en bepalen de look-and-feel.

 

Huisstijl

Het ontwerpen van je huisstijl is precisiewerk waarvoor we goed naar jouw do’s en dont’s luisteren. Het bepaalt de identiteit en de branding van je bedrijf. Jij geeft ons alle ingrediënten en wij doen de rest. We werken het concept, van logo tot en met fotografiestijl, uit tot het eindresultaat klopt. Bovendien verzorgen wij ook het drukwerk! Want ook het juiste papier en de druktechniek voor je huisstijl zijn belangrijk voor jouw look-and-feel.

Hebben we jou al kunnen overtuigen?

laten we samenwerken

Enkele recente projecten

Woonmaatschappij Rivierenland

De weg naar jouw thuis - Mechelen & Willebroek

BRM+

Meer dan milieuadvies - Wachtebeke

Wat denk je? Samenwerken?

contact