Offerte

Bestel jouw huisgebrande
koffie bijCafé Gusta

 

Café Gusta is een kleine, lokale koffiebranderij in Oudenaarde, waar kwaliteit altijd boven kwantiteit staat. En dat proef je in hun vers gebrande specialty coffee.

De uitdaging

Bij de opstart van koffiebranderij Café Gusta kreeg Grafoman de vraag om een logo te ontwerpen dat het ambachtelijke karakter van de koffiebranderij weerspiegelt. Daarbij kwam ook de vraag om een site met webshop te ontwikkelen in dezelfde stijl als het logo, zodat online aankopen mogelijk wordt.

Het resultaat

Het resultaat is een authentiek en klassevol logo met kleine referentie naar de koffiebonen van Café Gusta. De website met bijhorende webshop ademt hetzelfde authentieke karakter uit. De website is gebruiksvriendelijk en responsive perfect te raadplegen, waardoor er op een efficiënte en effectieve manier snel kan aangekocht worden.

Koffie op maat

Als toegewijde webontwikkelaars hebben we niet alleen gezorgd voor een soepele online winkelervaring, maar hebben we ook enkele handige aanpassingsmogelijkheden toegevoegd om de koffiebestelling bij Café Gusta volledig aan de voorkeuren van de bezoeker aan te passen. We begrijpen dat iedereen unieke voorkeuren heeft en zeker op vlak van koffie. Daarom kan je bij de bestelpagina van koffie een keuze maken tussen hele bonen of gemalen koffie.

Voor de liefhebbers van gemalen koffie hebben we een extra functie toegevoegd waarmee je de maalgraad kunt aanpassen aan persoonlijke smaak. Zo kan de besteller van koffie genieten van koffie die perfect past bij jouw gewenste zetmethode. Deze functionaliteit ontwikkeld door ons team, maken de online koffiebestelling een persoonlijke en op maat gemaakte ervaring. Ontdek de vrijheid van kiezen en geniet van koffie zoals jij het wilt. Welkom in de wereld van aanpasbare en persoonlijke koffiebeleving.