Offerte

DDS Tuinarchitectuur, jouw ideale tuinpartner

 

DDS Tuinarchitectuur is dé expert in tuin- en zwembadprojecten. Van ontwerp naar aanleg tot afwerking met oog voor detail. DDS Tuinarchitectuur helpt de klant in de realisatie van hun ultieme droombeeld van buiten leven. Zowel door persoonlijke wensen en stijl, maar ook door ecologie en duurzaamheid toe te passen in het ontwerp. Grafoman had de eer om enkele ontwerpen voor DDS Tuinarchitectuur te realiseren: een nieuw logo, een bijpassend spandoek en een moderne website.

Een strak en modern logo

Het nieuwe logo van Tuinarchitectuur DDS is strak en modern en past perfect bij de visie van het bedrijf.

In het beeldmerk zijn de initialen van zaakvoerder Dieter De Staercke verwerkt: door de D’s aan elkaar te spiegelen en in elkaar te haken, creëerden we een gestileerde ‘S’. De strakke lijn achteraan het logo brengt het logo helemaal in evenwicht.

Dynamische website

Een website is als een soort visitekaartje van je bedrijf. Je wilt dus meteen een goede indruk nalaten bij je bezoeker. En daar zijn we bij DDS Tuinarchitectuur zeker en vast in geslaagd!

De strakke stijl die we in het logo herkennen, werd verder doorgetrokken doorheen de hele website. Het minimalistische ontwerp zorgt ervoor dat de foto’s sterk naar voren komen. Zo weet een potentiële klant meteen waar hij aan toe is bij DDS Tuinarchitectuur.

Benieuwd hoe we deze website uitgewerkt hebben? Bekijk het hier.