Offerte

Opleidingscentrum & ziekenvervoer bij MediPro+

 

MediPro+ organiseert opleidingen voor medische hulpverlening en voorziet daarnaast ook dringend en niet-dringend ziekenvervoer in de Vlaamse Ardennen. We kregen de eer om de visuele identiteit van MediPro+ verder door te trekken. Met een professioneel visitekaartje, stijlvol briefpapier, een duidelijke e-mailhandtekening en een nieuwe map is MediPro+ klaar om hun diensten aan te bieden met een huisstijl die overal te herkennen is.

Professionele website

De visuele identiteit van MediPro+ werd verder doorgetrokken naar hun nieuwe website. We creëerden een professionele en gebruiksvriendelijke website die naadloos aansluit bij de andere huisstijltoepassingen.

Benieuwd hoe we dit realiseerden? Bekijk de website van MediPro+ hier.

Social media templates

Social media is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de communicatiemix. Ook MediPro+ speelt hierop in. Om de huisstijl verder door te trekken op online platformen werden er social media templates voorzien.

Het voordeel van zo’n template? Tekst en beeld kan gemakkelijk aangepast worden en je creëert meteen een professionele uitstraling voor je bedrijf. Door consistent gebruik van deze templates ontstaat er een betere herkenbaarheid en groeit de online aanwezigheid van je bedrijf.