Offerte

Sterk in brochures

COMMUNICATIEBUREAU GRAFOMAN - GEBOUW

Over Grafoman

Voor elk verhaal biedt Grafoman een passend ontwerp en de juiste visuele communicatie. Ons team brengt alle ingrediënten samen tot een geslaagde en creatieve mix die jou en je doelgroep aanspreekt en versterkt. Van logo en flyers tot visitekaartjes en reclamedrukwerk. Bij Grafoman ben je aan het juiste adres voor al jouw graphic design.

Grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp is precisiewerk waarvoor we goed naar jouw do’s en dont’s luisteren. Jij geeft ons alle ingrediënten en wij doen de rest. We werken het concept uit tot het eindresultaat klopt, inclusief drukwerk. Want ook het juiste papier en de druktechniek van deze grafische ontwerpen zijn belangrijk en bepalen de look-and-feel.

 

GRAFOMAN BROCHURES

Brochures

In een brochure toon je je producten en je diensten, of stel je je bedrijf voor. Het is een soort uitgebreide folder waar je veel informatie in kwijt kan. Een knap ontwerp, doordachte zinnen en sterke fotografie zijn hier belangrijk. Daarnaast is een goed opgevatte brochure altijd fijn om mee te geven aan klanten of prospects. Zo beschikken ze over correcte informatie in een aantrekkelijke vormgeving.

 

Enkele recente projecten

Frigorexpress

Internationaal koel- en vriestransport - Europa

Bedrijvencentrum Vlaamse Ardennen

Een vruchtbare bodem waar bedrijven kunnen openbloeien - Oudenaarde

Wat denk je? Samenwerken?

contact